V spletni trgovini Medicinski pripomočki Senzorika Varga lahko najdete izdelke, ki omogočajo enostavnejši in lažji vsakdan. Izdelki so dobro premišljeni, udobni, odlikuje jih smotrn dizajn, da lahko aktivnosti izvedete enostavno in samostojno.

Izdelki so namenjeni mladim in starejšim osebam, brez ali s posebnimi potrebami. Namenjeni so zelo široki uporabi, tako bodo vaša dnevna opravila, kot na primer kuhanje, hranjenje, pitje, tuširanje in kopanje ter izvajanje prostočasnih aktivnosti toliko bolj enostavna in prijetna.

 

Smo majhno družinsko podjetje specializirano za prodajo didaktičnega materiala, terapevtskih, medicinskih in tehničnih pripomočkov za osebe s posebnimi potrebami in starostnike.

Navdih za ustanovitev trgovine je dala hčerka, ki je otrok s posebnimi potrebami.

Kot vsi starši, tudi midva želiva pomagati svojemu otroku po najboljših močeh. Ampak pri tem sva se srečevala s določenimi težavami. Nismo našli nobene trgovine ali spletne trgovine v Sloveniji, ki bi nudila različne specializirane pripomočke ali igrače za razvoj naše hčerke oziroma oseb s posebnimi potrebami.

Zato sva se leta 2014 odločila, da se s pomočjo močne volje, znanja in poslovne žilice poveževa z dobavitelji iz tujine in tako omogočimo lažje življenje tudi staršem, ki se srečujejo s podobnimi težavami in tako poskrbimo za čim večji razvoj naših malčkov, kot tudi mladostnikov in odraslih oseb, ki imajo določene posebne potrebe ter starostnikov.

Do sedaj smo poleg ostalih staršev z našimi specialnimi pripomočki opremili že več kot 110 institucij iz Slovenije in tujine; od šol, do vrtcev, specializiranih rehabilitacijskih ustanov, varstveno-delovnih centrov, zdravstvenih domov in domov za starejše občane.

Nudimo:

  • Specialne senzorne igrače za najboljši razvoj otrok s posebnimi potrebami,

  • Vse za senzorno integracijo,

  • Oprema za senzorne sobe in snoezelen sobe, ter

  • Medicinski pripomočki za starostnike in osebe s posebnimi potrebami.

Vsi naši izdelki so A-testirani, ustrezno certificirani, visoke kakovosti, z garancijo in pomagajo uporabnikom v več kot 35 državah po celem svetu - vključno tudi v Sloveniji preko naše trgovine.

Smo uradni zastopnik specializiranih podjetij iz tujine.

 

POSEBNOST NAKUPA v naši trgovini: Izkupiček v celoti namenjamo hčerki Luciji Iloni (je otrok s posebnimi potrebami) in se vam iz srca zahvaljujemo za vsak nakup!