Način in strošek dostave in obdelave naročila

Za nas pakete na območju Slovenije dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.

Strošek dostave

Naš partner pakete dostavlja na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Strošek dostave je 4,50 EUR + DDV.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Običajno zadošča obisk najbližje pošte.

Dobavni roki

Nudimo več kot 200 izdelkov. Zaradi specifičnosti programa izdelkov, ki se prilagajajo potrebam uporabnika, ne držimo nobene zaloge oz. držimo le za nekatere izdelke ob določenih trenutkih.

Dobavni rok je običajno do 3 - 7 dni. Ob številčnejšem povpraševanju / večjem naročilu se dobavni rok bistveno skrajša.

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko e-pošte sproti obveščali.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nas pokličite 031 314 963 ali pošljite elektronsko pošto na info@medicinski-pripomocki.com.

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)

Senzorika Varga ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže.

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.

Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema paketa na e-naslov info@medicinski-pripomocki.com ali po telefonu na številko 031 314 963. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, (notranje) embalaže, poškodovanega artikle, in pa opis poškodbe.